nieuws

Nieuw WMS maakt Van der Heijden toekomstgericht

Supply chain 1616

Nieuw WMS maakt Van der Heijden toekomstgericht

Van der Heijden Transport in Hapert heeft zijn WMS vernieuwd. De oude WMS-oplossing voldeed niet meer.

Met name gebruikersgemak en real-time communicatie richting klanten zijn belangrijke features die het systeem ontbeerden. Met de aanschaf van het nieuwe WMS (Boltrics) is daar een einde aangekomen.

WMS in de cloud

De aanschaf van het nieuwe WMS valt samen met de uitbreiding van het warehouse. Om het gebruikersgemak te vergroten heeft de logistiek dienstverlener gekozen voor een cloud-oplossing.  De medewerkers van Van der Heijden zijn niet meer gebonden aan hun desktop, maar kunnen simpelweg via een URL inloggen op een laptop, tablet of smartphone.

 

 

 

 

Lees ook
 ‘Ga voor standaard WMS met doorontwikkelruimte’

 

Flexibel

Daarnaast kan de logistiek dienstverlener met de aanvullende modules voor RF Scanning en Connector eenvoudig het aantal handmatige acties reduceren. Flexibiliteit is de hoofdmoot voor de projectleiders Niels van der Heijden en Doris Egbers van Van der Heijden: “Flexibiliteit is één van onze sterke punten en daar sluit deze manier van werken precies op aan. Dat we daarnaast zelf in staat zijn om het Warehouse Management Systeem flexibel in te richten naar onze specifieke bedrijfsprocessen, betekende dat dit systeem de ideale keuze was voor ons.”

 

Reageer op dit artikel