nieuws

V&D kiest CB voor e-commerce

Supply chain

V&D kiest CB voor e-commerce

CB gaat de e-fulfilment verzorgen voor V&D. De logistiek dienstverlener wordt vanaf 1 februari 2016 de nieuwe partner van V&D voor de logistieke diensten van de e-commerce activiteiten.

CB gaat vanaf 2016 vijf jaar lang de e-commerce verzorgen  voor het warenhuis. Met de nieuwe samenwerking wil V&D Total Retail binnen het warenhuis verder optimaliseren en haar service propositie verder verbeteren. De e-fulfilmentactiviteiten worden door CB uitgevoerd in de gespecialiseerde fashion locatie in Helmond.

Lange termijn strategie

Theo Heemskerk, director supply chain: “We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking onze activiteiten meer kunnen integreren, wat aansluit op de langere termijn strategie van V&D binnen ons Total Retail model.” “Wij gaan met V&D samenwerken om de propositie verder te verbeteren”, aldus een trotse Melbert Visscher, commercieel directeur bij CB.

Docdata

Momenteel verzorgt Docdata, dat onlangs zijn contract met Bol.com verlengde, de logistiek van e-commerce activiteiten van V&D. Dat doet het sinds juni 2012. Het contract tot eind januari 2016 wordt niet verlengd.

Uitbesteding logistiek retail

De aangekondigde  logistieke verandering is de tweede in een maand tijd. V&D heeft haar distributieactiviteiten naar de winkels per 1 juni volledig uitbesteed aan G.SNEL Logistics in Woerden. Deze  uitbesteding past in de plannen van de noodlijdende winkelketen om de kosten te drukken.

Reageer op dit artikel