nieuws

Exact vervangt EDI-tool in ERP

Supply chain

Exact vervangt EDI-tool in ERP

Exact heeft ervoor gekozen om de bestaande EDI-koppelingen binnen de Globe Next software te vervangen door de EDI Gateway van Optimizers. De EDI Gateway is daarmee wereldwijd beschikbaar gekomen.

De keuze voor de EDI-tool van Optimizers is een keuze voor een bestaande partner die is opgericht door oud-werknemers van Exact. Daarmee blijft de softwareleverancier uit Delft dichtbij huis. Jelle Zuidema, woordvoerder bij Exact hierover: “Het is een mooi voorbeeld van de lijn die is ingezet onder het nieuwe management; focussen op die onderdelen waar we sterk in zijn en meer samenwerken met andere partijen waar dat toegevoegde waarde biedt.”

 

Ontvangst sneller afhandelen

Met EDI Gateway kunnen volgens Optimizers en Exact onder andere orders, voorraadberichten, productgegevens, pakbonnen en facturen elektronisch worden uitgewisseld. Dit maakt het mogelijk om artikelen zonder papier te registreren, wachttijden bij distributiecentra te verlagen en ontvangsten van goederen sneller en beter af te handelen.

 

Veranderende wensen en eisen van markt

Jarno van Hurne, directeur productmarketing Exact over de keuze voor EDI Gateway: “Om te voldoen aan veranderende wensen en eisen van de markt hebben we onze bestaande EDI-mogelijkheden uitgebreid. Daarbij is de keuze gemaakt om de software van Optimizers wereldwijd beschikbaar te maken voor onze klanten.”

Reageer op dit artikel