nieuws

Afvalinzamelaar Saver ruimt softwarepakketten op

Supply chain

Afvalinzamelaar Saver ruimt softwarepakketten op
Saver afvalinzameling

Afvalinzamelaar Saver in Roosendaal, heeft voor zijn financiële administratie gekozen voor Microsoft Dynamics NAV van Qurius. Daarnaast gaat het bedrijf voor zijn rapportages en onderhoud gebruik maken van de Business Intelligence-oplossing van deze IT-dienstverlener. Daarmee worden andere softwarepakketten overbodig.

Frans Mol, Manager ICT & Finance: "Met het nieuwe systeem reduceren we het aantal softwarepakketten, met als grootste voordeel dat data nog maar op één plek ingevoerd hoeft te worden. Er komt beter inzicht in de kosten van door ons geleverde diensten en het systeem zelf biedt ook verbeterd inzicht in onze afvallogistiek."

 

Gefaseerd

Voor de eerste fase staan de financiële administratie en het contractenbeheer op de agenda, fase II bestaat uit het onderhoud aan de voertuigen en containers. De livegang van de eerste fase staat gepland voor 1 januari 2011. Business Intelligence (BI) wordt ingezet om te rapporteren aan de klantgemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht. Daarnaast voert Saver diensten uit in opdracht van het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en particulieren. Intern wil Saver met behulp van BI toe naar een meer transparante organisatie. Voor het onderhoud aan voertuigen en containers gaat Saver in de tweede fase gebruik maken van de maintenance-module van Qurius.

Reageer op dit artikel