nieuws

Wijnbottelaar krijgt ERP met accijnsmodule

Supply chain

Wijnbottelaar krijgt ERP met accijnsmodule
Wijnbottelaar krijgt nieuw ERP

Wine Excel in Zaandam, groothandel en bottelaar van wijn, hoopt komend najaar over te stappen op het ERP-pakket Q-food van leverancier Qurius. Dit pakket bevat onder andere een module voor de accijnsadministratie en EDI-functie voor de communicatie met klanten en logistieke dienstverleners.

"We werkten met verschillende deelsystemen", zegt Marcel Campen, directeur bij Wine Excel. "Omdat een geïntegreerd systeem ons betere informatie verschaft, zochten we één integraal informatiesysteem." 

 

Productie integraal aansturen

De keuze viel op het ERP-pakket Q-food, waarmee het bedrijf komend najaar live hoopt te gaan. Tegelijkertijd met de implementatie wordt de aansturing van de productie geïntegreerd. Hierdoor hoeft bij Wine Excel in Zaandam straks nog maar op één plek databeheer te worden gedaan.

 

Branchespecifiek ERP

Q-food is een branchespecifieke ERP-oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie, ontwikkeld door automatiseerder Qurius. Het pakket bevat een accijnsmodule en ook een EDI-functie voor de communicatie met klanten en logistieke dienstverleners.

Reageer op dit artikel