artikel

Haas-Mondomix live met Microsoft Dynamics AX 4.0 van Pulse Business

Supply chain

Haas-Mondomix live met Microsoft Dynamics AX 4.0 van Pulse Business
Microsoft Dynamics AX 4.0 bij Haas-Mondomix

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Haas-Mondomix   Leverancier/dienstverlener: Pulse Business Solutions Plaats: Almere   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions Branche: bouw & installatie   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: Microsoft Dynamics AX 4.0   De eerste officiële implementatie van Microsoft Dynamics AX 4.0 bij een eindgebruiker in Nederland is een feit. Haas-Mondomix […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Haas-Mondomix   Leverancier/dienstverlener: Pulse Business Solutions
Plaats: Almere   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Branche: bouw & installatie   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: Microsoft Dynamics AX 4.0  

De eerste officiële implementatie van Microsoft Dynamics AX 4.0 bij een eindgebruiker in Nederland is een feit. Haas-Mondomix in Almere is formeel Nederlands eerste Microsoft Dynamics AX 4.0 gebruiker. Pulse Business Solutions heeft de eerste fase van de implementatie inmiddels opgeleverd.

Haas-Mondomix wil met de invoering van de machine- en apparatenbouw oplossing van Pulse haar totale bedrijfsproces, van offerte tot nazorg, integreren en optimaliseren. Haas-Mondomix is een volle dochter van Franz Haas Waffelmachinen Industrie AG in Oostenrijk en levert complete installaties voor onder meer de bakkerij-, zuivel- en zoetwarenindustrie. Het achterliggende doel van de implementatie is het sneller en beter in kunnen spelen op de wensen van klanten, het verhogen van de leveringsbetrouwbaarheid en het verhogen van de winstgevendheid door middel van een verbetering in de efficiency.

 

Integratie Sofon

“Na een succesvolle implementatie van de eerste fase zien wij met veel vertrouwen uit naar de implementatie van fase twee”, zegt Anton Koestal, Projectmanager Haas-Mondomix. Door de integratie van het Guided Selling programma Sofon met Microsoft Dynamix AX, biedt het Haas-Mondomix de mogelijkheid het totale proces, van offerte tot uitlevering, integraal te ondersteunen. Het traditionele ‘gat’ tussen verkoop en projectrealisatie wordt hiermee weggenomen. Pulse denkt dat Haas-Mondomix met de implementatie van de brancheoplossing de leidende positie verder kan versterken.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel