nieuws

Raben neemt logistieke dienstverlener over in Italië

Logistieke dienstverlening 1191

Raben breidt zijn invloed uit in Italië. De logistieke dienstverlener neemt een meerderheidsbelang in het Italiaanse bedrijf Sittam Srl.

Raben neemt logistieke dienstverlener over in Italië

Twee jaar nadat Raben een minderheidsbelang van 20 procent nam in Sittam, is Raben nu grootaandeelhouder geworden.

Raben vergroot per 1 juli haar aandeel in Sittam Srl naar 51 procent. De overname is bedoeld om de positie van beide bedrijven in de Italiaanse en Europese markten te versterken. Met de uitbreiding willen beide bedrijven het productportfolio vergroten evenals de klanttevredenheid.

“Na het lanceren van Sittam groupage-verbindingen met Centraal-Europa en Nederland, en vervolgens een netwerk van dagelijkse verbindingen van / naar Duitsland, is het tijd voor de volgende mijlpaal”, stelt Wojciech Brzuska, CEO Sittam.

Sittam is actief op de Italiaanse markt voor internationaal groupage vervoer over de weg, zee en lucht, met zijn hoofdkantoor en centrale hub in Cornaredo, nabij Milaan. Het bedrijf bestaat al 50 jaar en telt 313 medewerkers en heeft een netwerk in heel Europa, C.I.S. landen en in het Midden-Oosten. Sittam biedt zee-en luchtvrachtdiensten met meer dan 90 agentschappen. In 2015 is het bedrijf door ALS van CEVA gekocht,

 

Reageer op dit artikel