nieuws

Schavemaker Logistics neemt Jäger Transport over

Logistieke dienstverlening 1256

Schavemaker Logistics heeft Jäger Transport International uit het Duitse Bochum (Duitsland) overgenomen. Het biedt de logistieke dienstverlener uit Beverwijk de nodige uitbreidingscapaciteit.

Schavemaker Logistics neemt Jäger Transport over

Jäger Transport, opgericht in 1979,  is vervoerder van staal (coils) en deelzendingen naar Groot-Brittannië vanuit standplaats Bochum. Bij de overname zijn 35 personeelsleden, 25 trucks en 40 trailers betrokken. Daarnaast is de locatie in Bochum ook overgenomen.

De huidige activiteiten van Jäger passen goed bij de werkzaamheden van Schavemaker (nummer 69 in Top 100 LDV 2018) en zullen dan ook voorgezet worden. Rico Schavemaker, algemeen directeur Schavemaker:  “Deze aankoop past perfect in onze groeistrategie op gebieden waar wij actief zijn zoals staal (coils) en deelzendingen.”

500 medewerkers

Voor het personeel zal de overname geen gevolgen hebben.  Door de overname groeit het totale wagenpark van Schavemaker door naar 275 voertuigen en bestaat het personeelsbestand uit meer dan 500 medewerkers. “Met deze overname breiden wij ons netwerk uit met de gewenste vestiging in het Ruhrgebied van Duitsland.  Daarbij is de vestiging in Bochum perfect gelegen aan Autobahn 40 en biedt de locatie mogelijkheden voor uitbreiding van activiteiten zoals warehousing en distributie.”

Reageer op dit artikel