nieuws

Nabuurs strikt ook Mars voor nieuw dc

Logistieke dienstverlening

Nabuurs strikt ook Mars voor nieuw dc

Na Heinz heeft logistiek dienstverlener Nabuurs ook Mars gestrikt als nieuwe klant voor logistiek bedrijventerrein Park15. Op het bedrijventerrein nabij Nijmegen bouwt Nabuurs een multiclient dc.

De twee voedingsgiganten brengen hun producten onder bij Nabuurs in het nieuw te bouwen distributiecentrum in Oosterhout. Het nieuwe distributiecentrum van de logistiek dienstverlener krijgt een afmeting van 60.000 vierkante meter. Park15 moet het derde XXL-distributiepark in Nederland worden. Dat betekent dat er dc’s tot maximaal 500 bij 300 meter mogen worden gebouwd.

Heinz en Nutricia

Er zullen in Oosterhout in 2017 permanent 25.000 pallets van Mars in omloop zijn. De Gelderlander meldt dat de Zoetermeerse producent Nutricia ook naar Park15 komt. Een woordvoerder van Nabuurs wil dat echter niet bevestigen. De komst van Heinz is wel zeker. De oplevering van het multiclient dc is gepland voor begin 2017.

 

 

Reageer op dit artikel