artikel

Lekkerland verzorgt logistiek Total

Logistieke dienstverlening

Lekkerland verzorgt logistiek Total

Logistiek dienstverlener Lekkerland verzorgt vanaf januari dit jaar de leveringen van de 120 eigen tankstations van Total.

Het betreft de leveringen van het complete assortiment; tabak, zoetwaren, dranken, vers & diepvries en nonfood. Naast de distributie aan het eigen netwerk van Total, kunnen zelfstandige Total-shopformule dealers zich ook aansluiten bij de overeenkomst.

Partner

Total Lekkerland zijn geen onbekenden voor elkaar. De logistiek dienstverlener  belevert al de eigen Total shops in België en Duitsland. Lekkerland Nederland is onderdeel van het Duitse Lekkerland AG & Co. KG. Bij het bedrijf werken 778 medewerkers en realiseerde in 2012 ruim 2,3 miljard euro omzet.

Reageer op dit artikel