artikel

Over de ranglijst van logistiek dienstverleners

Logistieke dienstverlening

Over de ranglijst van logistiek dienstverleners
TLN - Logistiek - NDL

Jaarlijks publiceren vakblad Logistiek, NDL/HIDC en TLN een poster van de Top 50 en online staat een overzicht van alle logistiek dienstverleners. Dit overzicht is gebaseerd op de gegevens uit het leveranciersoverzicht op deze website.

Hier leest u hoe u uw bedrijf hiervoor kunt aanmelden. 

 

Wat bepaalt de rangorde

De Top 50 is gerangschikt naar het aantal werknemers in Nederland. Daarnaast zijn in de Top per bedrijf gegevens over omzet, aantal trekkende eenheden, aantal vestigingen en vierkante meters oppervlak opgenomen. Tevens treft u een korte schets aan van het type distributienetwerk en de kernactiviteiten/specialismen waar de bedrijven over beschikken.

              

 

Selectietool logistiek dienstverleners

De lijst met 300 logistieke dienstverleners is beschikbaar op deze website. De lijst kan worden gesorteerd op aantal medewerkers of op omzet in Europa. In de lijst zijn bovendien actuele gegevens opgenomen over bedrijfsomvang, specialisme, netwerk en referenties. Met een selectietool is het eenvoudig om een eerste keuze te maken uit het aanbod van bedrijven. Deze tool maakt het nog interessanter om opgenomen te worden in de totale lijst, omdat potentiële klanten nu in één oogopslag kunnen zien over welke expertise de diverse met behulp van de tool geselecteerde logistieke dienstverleners beschikken. 

      

 

Klik hier voor de selectietool om te zien of uw bedrijf er al tussen staat.

            

 

Uw bedrijf mag niet ontbreken

Alle logistiek dienstverleners kunnen zich aanmelden voor de top.

 

Meer informatie over de aanmeldprocedure.

Reageer op dit artikel