artikel

Vraag naar logistiek park China

Logistieke dienstverlening

Er is grote belangstelling voor logistiek park Suzhou in China.

Artikel oorspronkelijk gepubliceerd in LogistiekKrant op 12 november 2004.

ProLogis, dat voor vijftig procent deelneemt in de joint venture Suzhou Logistics Centre (SLCCL), meldt dat het leasen van de panden sneller gaat dan verwacht. In het tweede kwart van 2004, toen ProLogis de joint venture aanging, was 55 procent van de zeventien recent afgekomen projecten die de organisatie had verworven geleast. Op dit moment is het percentage voor deze projecten 92,8 procent. Dit kwam vooral door de sterke belangstelling van klanten als Adidas, Samsung, Nokia en L’Oreal.
 

In het tweede kwartaal van 2005 worden de eerste twee fases (17.000 m2) opgeleverd.

Reageer op dit artikel