nieuws

Logimat trekt meer exposanten in 2015

Home

Logimat blijft groeien. Het recordaantal exposanten dit jaar, wordt in 2015 weer overtroffen.

Logimat trekt meer exposanten in 2015

Logimat is zijn status als regionale beurs definitief ontstegen. De eerste internationale beurs van 2015 op het gebied van intralogistiek (10-12 februari in Stuttgart) trekt andermaal meer exposanten dan ooit. Logimat zal 1100 internationale exposanten huisvesten in 2015, dat is tien procent meer dan in 2014. De vloeroppervlakte is met 85.000 vierkante meter 13 procent groter dan de voorgaande editie.

Groter maar compact

Voor het eerst zal de beurs worden gehouden in zeven hallen. De duidelijk gestructureerde industrie segmentatie per hal en het compacte overzicht van de nieuwste producten, blijft behouden, aldus beursmanager Peter Kazander. Ook onveranderd is het TradeWorld Forum. Dat wordt ook  in 2015  tegelijk gehouden met Logimat.

Reageer op dit artikel