nieuws

Goede beurs stemt exposanten positief

Home

De beurs ICT&Logistiek heeft weer duizenden bezoekers getrokken. De exposanten kijken positief terug. Een impressie.

Goede beurs stemt exposanten positief

Hoewel de exacte bezoekerscijfers nog niet bekend zijn gemaakt door de organisatie, is het overgrote deel van de exposanten positief over het aantal bezoekers en de kwaliteit van de beursgangers. Dat blijkt uit de gesprekken die de redactie Logistiek de afgelopen twee dagen heeft gehad met de standhouders. De eerste dag trok ICT&Logistiek ruim 2000 bezoekers, het totaal aantal beursgangers volgt later.

Nieuwste oplossingen

De tweedaagse vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is het jaarlijks platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Bezoekers kregen inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen en de nieuwste producten en oplossingen binnen de handel, industrie, retail, transport en logistieke dienstverlening. Belangrijk onderdeel van ICT & Logistiek was het inhoudelijke congres- en seminarprogramma met diverse toonaangevende sprekers die ingaan op logistieke uitdagingen. Een gouden greep bleek andermaal, want de sessies werden goed bezocht.

Reageer op dit artikel