nieuws

Logistiek Magazine, mei 2014

Home

In Logistiek Magazine van mei een groot interview met Jorn Versteijnen, de derde generatie van Versteijnen Logistics. Verder veel aandacht voor de vakbeurs CeMAT. Natuurlijk komen in dit nummer ook alle rubrieken weer voorbij zoals de analyse van Kees Verweij, een expertartikel. de aflevering, productnieuws, het talent, …

Logistiek Magazine, mei 2014

22 Interview

Met Jorn Versteijnen is inmiddels de derde generatie aan het roer bij familiebedrijf Versteijnen Logistics. Dat gaat hem uitstekend af, ondanks de crisis. Dankzij creativiteit, zakelijk instinct en zelf kennis

27 CeMAT draait vooral om smart logistics

Intelligente systemen, die geïntegreerd en efficiënt de interne logistieke processen ondersteunen. Wie daar meer over wil weten, doet er goed aan naar Hannover af te reizen voor de tweejaarlijkse vakbeurs CeMAT. Duidelijk wordt dat ‘ijzer en rubber’ terrein verliezen aan ‘bits en bytes’, zelfs op de stands van de heftruckfabrikanten. Met vier pagina’s productnieuws

42 Visie

Jaarlijks buigt zich een denktank over de vraag hoe logistiek Nederland zijn goede internationale positie kan vasthouden. Kwesties: trendsetten of trendduwen, jong talent of ervaring

Lees hier meer over onze nieuwe mogelijkheden voor een (digitaal) abonnement op Logistiek Magazine!

Klik voor de complete inhoudsopgave op onderstaand pdf:

Reageer op dit artikel