nieuws

Logospel Logistiek: hoe goed wordt uw logo herkend?

Home

Het Logistiek Logospel van Logistiek.nl was vorig jaar een groot succes: bijna vijfhonderd deelnemers testten hun kennis over logistieke bedrijven en zochten de juiste bedrijfsnaam bij het juiste logo. Zeven gelukkigen vulden de bedrijfsnamen bij de logo’s goed in en wonnen een mooie prijs.

Logospel Logistiek: hoe goed wordt uw logo herkend?

De succesvolle resultaten van vorig jaar hoopt Logistiek.nl dit jaar te herhalen of misschien zelfs te overtreffen. Zeven weken lang, van 11 november tot 1 januari, kunnen deelnemers weer actief meedoen.

Hoe werkt het

Het Logospel Logistiek is een online spel voor actieve websitebezoekers en betrokken lezers; een aantrekkelijk spel om te spelen en de deelnemers maken ook nog eens kans op mooie prijzen. In het online logospel worden beeldmerken of logo’s getoond van bedrijven uit de logistieke branche zonder dat de bedrijfs- of merknaam zichtbaar is. Deelnemers kiezen een naam bij een beeldmerk.

Opgeven Logospel Logistiek

Bedrijven die aan dit spel willen meedoen met hun logo of beeldmerk kunnen zich nog opgeven. Lees hier meer of mail uw vraag naar Elroy.van.Es@reedbusiness.nl of bel 0314 – 349 756.

Zie ook: Prijswinnaars van Logistiek Logospel bekend

Reageer op dit artikel