nieuws

Reed Business Media succesvolste vakbladenuitgever 2012

Home

Uit het Kerstrapport Vakbladen blijkt dat Reed Business Media, uitgever van Logistiek Magazine en Logistiek.nl, over het jaar 2012 de meest succesvolle vakbladenuitgever is. Het bedrijf scoort hoge ogen in de categorie ‘Meest deskundig’ en heeft daarbij de beste prijs-prestatieverhouding, aldus het rapport.

Reed Business Media succesvolste vakbladenuitgever 2012

Het kerstrapport wordt jaarlijks gepubliceerd door Adformatie, een toonaangevend vakblad voor de marketingcommunicatie professional.

 

“Reed Business toont zich tussen alle veranderingen in de afgelopen tijd een sterke uitgever die de eerste plaats heeft overgenomen”, aldus het rapport. De vakbladenuitgever kreeg de beste waardering en bekendheid onder alle respondenten. Ook scoort het bedrijf een mooi plek in de categorie ‘Creatief’.

 

Top drie ‘Beste waardering alle respondenten
1. Reed Business Media
2. MyBusinessMedia
3. Adformatie Groep

 

Reed Business Media

Reed Business is onderdeel van een van ’s werelds grootste mediaconcerns Reed Elsevier en geeft merken uit als Elsevier, Logistiek, Misset Horeca, Boerderij, P&Oactueel en Zorgvisie. Met 42 sterkte merken heeft het bedrijf marktleidende posities in tal van business-to-business sectoren. Het bedrijf is multichannel, maakt geen onderscheid tussen print en online.

Reageer op dit artikel