nieuws

VLM swingt als nooit tevoren tijdens jubileumfeest

Home

Afgelopen zaterdag was het grote ledenfeest van de Vereniging Logistiek Management (VLM). Zo’n 250 gasten – inclusief partners – hadden zich aangemeld. De vereniging viert dit jaar een 35-jarig jubileum. Het serieuze deel was al eerder op een voorjaarscongres. Nu gingen de heupen los op een boot in de Amsterdamse haven.

VLM swingt als nooit tevoren tijdens jubileumfeest
vlm 35 jaar jubileum

De locatie was geheel in stijl. Een voormalige opleidingsboot met een rijke historie, omgebouwd als een partyschip. Voor een vereniging die vooral kennis wil bundelen en overdragen had de driemaster alles aan boord voor een geweldig feest. Dat hadden de aanwezige leden goed begrepen.

 

Roerganger gaat voor

Voorzitter – en nu gelegenheidskapitein – prof. Hugo Roos ontkurkte op het voordek een luchtige fles champagne, waar vervolgens rode en blauwe ballonnen te voorschijn kwamen. Dat was het startsein voor een vrolijke avond met benedendeks een enthousiaste band en een swingende DJ. Dat zette menigeen aan tot een dansje, met als roerganger – ook hier – de voorzitter en zijn vrouw.

 

Strenge controle vooraf

Toegang tot het partyschip Pollux was overigens niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Twee bewakers met een wat klein uitgevallen hasjhond hielden de gasten staande bij de loopbrug. Menig VLM-lid bleek in het bezit van verdachte goederen, zoals vuurwapens, verdovende middelen en voorbehoedsmiddelen. Binnen de vereniging zijn er dientengevolge nogal wat verschillen van inzicht aan de oppervlakte gekomen ten aanzien van de wijze waarop een jubileumfeest dient te worden gevierd. Zonder twijfel zal dat een agendapunt zijn op de eerstvolgende ledenvergadering.

 

Lees ook:

Logistici samen op stap met wandelaars (voorjaarscongres 2008)

VLM jubileumjaar start met receptie (nieuws, maart 2008)

Reageer op dit artikel