nieuws

Vitae viert werk met ‘Dag van je eigen koers

Home

Wervings- en selectiebureau Viteae roept 2 mei uit tot ‘Dag van je eigen koers’.
Officieel staat 1 mei bekend als ‘Dag van de Arbeid’, maar in verband met Hemelvaart is de viering nu een dag later gepland. Een onderzoek toont de opkomst van een nieuwe generatie professionals aan.

Vitae viert werk met ‘Dag van je eigen koers
Werk in uitvoering

Vitae heeft het onderzoek uit laten voeren door Toet & Onderzoek. Aan het onderzoek werkten zo’n 30 werkende mannen en vrouwen mee, in de leeftijd van 20 tot en met 39 jaar op HBO en WO-niveau. Uit dit onderzoek blijkt dat er een nieuwe generatie professionals op de arbeidsmarkt aan het toe treden is.

 

Onderzoeksquote: ‘Een generatie die niet zozeer bepaald wordt door leeftijd, maar door mentaliteit. Mensen die de verantwoordelijkheid voor hun eigen toekomst duidelijk bij zichzelf leggen. Die weten wat ze kunnen. En die hun talenten en unieke eigenschappen optimaal benutten, zodat ze in staat zijn verschil te maken. Mensen ook, die zich ervan bewust zijn dat ze hun (meer)waarde op de arbeidsmarkt zelf moeten maken en dat dat investeringen vergt in kennis, ervaring en persoonlijke groei. En dat ze de moed hebben om vanuit hun innerlijke kracht hun eigen koers te varen’.

 

Op de website www.dagvanjeeigenkoers.nl zijn tips en ervaringen te vinden van inspirerende mensen.

Reageer op dit artikel