nieuws

Van Tilburg-Bastianen start zes nieuwbouwprojecten

Home

Automotive-bedrijf Van Tilburg-Bastianen is begonnen met de de bouw van zes nieuwbouwprojecten. Onder meer de hoofdzetel in Breda gaat naar een nieuw pand verhuizen. Naast nieuwbouw in Breda, Tiel en Roosendaal wordt ook in Polen een nieuwe vestiging geopend.

Van Tilburg-Bastianen start zes nieuwbouwprojecten
Van Tilburg-Bastianen start zes nieuwbouwprojecten

De autodivisie van Van Tilburg-Bastianen (TB) wordt verplaatst naar de overkant van de huidige locatie in Breda. De eerste paal van dit gebouw is op 29 januari aan de Speelhuislaan (Noordelijke Ringweg, Breda) de grond ingegaan. Verder gaan de truckdivisie (DAF) en het hoofdkantoor verhuizen naar een nieuw pand op de Tuinbouwveilingweg op industrieterrein Heilaar-Noord (Breda). Alle nieuwbouw moet eind dit jaar af zijn.

 

Trainingscentrum voor chauffeurs

Op de vestiging van Van Tilburg-Bastianen (TB) in Roosendaal wordt een nieuw aflevercentrum voor DAF trucks en een trainingscentrum voor chauffeurs gerealiseerd. In het aflevercentrum komt een soort van ‘Formule 1 renstal’ waar de trucks razendsnel klaar worden gemaakt. Er komen zeven straten van 30 meter lang.

De TB-vestiging in Tiel gaat verhuizen naar nieuwbouw op industrieterrein Medel.

 

Groeiambitie

Bij TB werken 380 medewerkers. De truckdivisie verkoopt per jaar 550 nieuwe DAF- trucks. De verwachting is dat de investering van 30 miljoen dit jaar al een omzetstijging van 45 miljoen zal opleveren. Het bedrijf spreekt daarbij een duidelijke groeiambitie uit. TB wil in 2009 de top-250 van grootste bedrijven in Nederland binnendringen.

 

De bouwactiviteiten zijn de volgen via een speciale site

 

 

Reageer op dit artikel