nieuws

Nieuwe vorkversteller flexibel inzetbaar

Home

Meyer introduceert met de 6-25xxF een nieuwe model vorkversteller. De vorkversteller is onafhankelijk van de vorkenbordbreedte en is daardoor flexibeler inzetbaar dan de vorige uitvoering, model 6-24xxN.

Nieuwe vorkversteller flexibel inzetbaar
Vorkversteller

Door een stevig raamwerk is de verticale middensteun vervallen en het doorzicht vergroot.
De vorkendragers zijn standaard voorzien van drie of vier boutgaten waarmee de vorken, indien nodig, vast gemonteerd kunnen worden. Tevens hebben de vorkdragers een instelbare vergrendeling voor verschillende vorkenbreedtes. Door het monteren van brede vorken is het mogelijk om het openingsbereik over de vorken gelijkwaardig te maken aan de breedte van het frame.

 

Grote krachten vermeden
Het hydraulisch circuit is voorzien van een ventielblok met drukinstelling en sperventielen. Hierdoor worden grote krachten vermeden en is het mogelijk om ronde lasten tussen de vorken op te nemen, zonder dat de vorken naar buiten worden gedrukt.

 

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel