nieuws

SAP opent nieuw hoofdkantoor Den Bosch

Home

Het nieuwe SAP hoofdkantoor van Nederland is officieel geopend. Daarvoor was het ook de hoogste tijd, want het huurcontract van de oude behuizing zou eind januari aflopen. De officiële openingshandeling werd verricht door SAP Nederland directeur Marinus ter Laak, burgemeester Rombouts van Den Bosch en Leo Apotheker, vicepresident customer solutions & operations bij SAP.

SAP opent nieuw hoofdkantoor Den Bosch
Softwareleverancier SAP opent nieuw hoofdkantoor

Terwijl de drie mannen zich bezighielden met de formele openingshandeling, draaiden vier ingehuurde vrouwelijke acrobaten hoog in het atrium van het nieuwe pand hun rondjes. Presentaties en acts wisselden elkaar vlot af met als doel de aandacht voor beide niet te laten verslappen, zoals zo vaak wel het geval is bij vooral lange presentaties.  

 

Kleurrijk en modern

Kleurrijk en modern, dat zijn toch wel de beste omschrijvingen van het door Kraaijvanger Urbis ontworpen gebouw dat met acht verdiepingen een opvallende verschijning is langs de snelweg A2. Dat SAP nu al in het pand zit, is een prestatie, want de bouw van het gebouw nam niet meer dan een jaar in beslag. De oude behuizing was te krap geworden. Bovendien is er in het nieuwe onderkomen ook ruim plaats voor partners van de softwareleverancier. Die kunnen er een ruimte huren, zodat ze dicht bij het vuur zitten wat betreft softwareontwikkelingen. Op de begane grond zijn daarnaast vele ruimtes ingericht als cursuslokalen.

 

[fotoalbum]

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel