nieuws

Opslag en voorraad Storopack verwoest door brand

Home

De productiehal en de 5.000 vierkante meter opslagplaats, inclusief de voorraad Loose Fill producten, van Storopack in het Belgische Wuustwezel, zijn volledig verwoest. De aangrenzende gebouwen zijn tijdelijk onbruikbaar door de waterschade van het blussen.

Om een nog onverklaarbare reden brak er vorige week een brand uit in de productie-eenheid van Storopack te Wuustwezel. De materiële schade is aanzienlijk. Er vielen er geen gewonden.

 

Levering vanuit buitenland

Volgens Daniel Wachter, general manager Storopack Benelux, kan de leveringscapaciteit van Loose Fill producten voor 100 procent gehandhaafd worden. Hiervoor staan de vestigingen in Duitsland en Frankrijk garant.

“Het opvolgen van de klanten van Storopack uit België en Nederland zal niet gehinderd worden door dit voorval. Voorlopig zullen de bedrijven tijdig vanuit Duitsland en Frankrijk geleverd worden. De productie-eenheden uit beide Europese buurlanden beschikken over voldoende capaciteit om het tijdelijke onvermogen vanuit Wuustwezel, te vervangen.”

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel