nieuws

LogicaCMG is meest innovatief met SAP

Home

Softwareleverancier SAP heeft de jaarlijkse Awards uitgereikt aan zijn Nederlandse partners. Dienstverlener LogicaCMG kwam hierbij als Meest Innovatieve Partner uit de bus. Een wereldwijd project voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat gaf hiervoor doorslag.

LogicaCMG is meest innovatief met SAP
Softwareleverancier SAP heeft de jaarlijkse Awards uitgereikt aan zijn Nederlandse partners

Het project bij het ministerie van VenW betreft een systeem rondom vergunningsaanvragen, bijvoorbeeld voor schepen die via de haven van Rotterdam binnen willen varen. In het project is gebruik gemaakt van de nieuwe technologie “SAP Interactive forms by Adobe”.

 

Een ander partner die door SAP werd geroemd is Perfect for People. Deze implementatiepartner kreeg de Award voor “Partner met Hoogste Klanttevredenheid” onder andere voor de deskundigheid van zijn consultants.

Alle SAP Awards op een rij

Atos Origin Best gecertificeerde partner
LogicaCMG Meest innovatieve partner
Perfect for People Partner met hoogste klanttevredenheid
Accenture                  Beste teaming partner
Adobe                                   Beste software partner

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel