nieuws

Snel te vullen stuwkussens van Cader

Home

Cader komt met een nieuw systeem voor het vullen van stuwkussens op de markt: het Superflow-systeem. De kussens om lading schadevrij te transporteren zijn volgens de leverancier drie keer sneller te vullen dan de huidige conventionele vulsystemen.

Snel te vullen stuwkussens van Cader
Superflow

Stuwkussens dienen voor het vastzetten, stabiliseren en beschermen van goederen in containers, wagons en scheepsruimtes met als doel beschadiging tijdens transport te voorkomen. De stuwkussens van Cader bestaan uit een kunststof binnenzak, die de optimale druk garandeert en een buitenzak, die uit één of meer lagen (plies) kraftpapier bestaat en die de sterkte van het stuwkussen bepaalt.

 

Niet knappen

De leverancier garandeert met de Superflow veilige opblaasbare kussens die niet meer knappen tijdens het vullen. De kussens zijn geschikt voor bijvoorbeeld zowel palletgoederen, stukgoed, rollen papier en staal.

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel