nieuws

Meclean introduceert nieuwe veegtechniek

Home

De nieuwe ‘Buster’ veegmachines zijn uitgerust met een andere veegtechniek. Opvallende verschillen tussen deze TRS techniek (Twin Roller System) en de conventionele veegtechniek is dat de bij conventionele veegmachines de voor de hoofdborstel gemonteerde klep of flap overbodig is geworden en dat er in plaats van één, nu twee hoofdborstels zijn gemonteerd.

Meclean introduceert nieuwe veegtechniek
Meclean Buster

Met de TRS-techniek hebben deze veegzuigmachines volgens Meclean Nederland geen enkele moeite om naast stof en zand ook groter zwerfvuil zoals: verpakkingsmateriaal, houtsplinters, frisdrankblikjes, koffiebekertjes en dergelijke op te vegen. De techniek wordt toegepast op de hele Busterrange.

 

Filter

De veegmachines zijn uitgerust met een ‘filterschraper’ in plaats van een ‘filterschudder’. Hierdoor wordt een tot 70% schoner filteroppervlak verkregen, waardoor de veegprestatie bij fijnstof volgens de leverancier sterk verbetert ten opzichte van die van conventionele veegmachines.

 

De noodzaak van het schoonhouden van de magazijnvloer met veeg- en schrobmachines wordt uitgebreid in de komende decembereditie van Transport+Opslag beschreven.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel