nieuws

BedrijfsautoRAI 2007 trekt groot aantal bezoekers

Home

De BedrijfsautoRAI 2007 mag een groot succes worden genoemd, dat meldt TTM. De bezoekersaantallen zijn zelfs bijna een kwart hoger dan in 2005. Totaal brachten er dit jaar bijna 150.000 mensen een bezoek aan de TERTS (The European Road Transport Show).

Bezoekers uit totaal 47 landen kwamen naar de beurs. Volgens TTM was het opvallend dat de kwaliteit van het bezoek niet heeft geleden onder de gegroeide aantallen: ruim 47 procent van de bezoekers is beslisser of medebeslisser. Ook de organisatoren zelf zijn tevreden: ” TERTS heeft haar reputatie als leidende beurs voor de sector ruimschoots bewezen,”  aldus Ron Bonsen, voorzitter van het Tentoonstellings Comite. “Ons doel, de vakbezoekers te laten kennismaken met de vele nieuwe mogelijkheden voor de transport branche, is behaald. Op de beurs kwamen de inspanningen die de industrie zich heeft getroost ten aanzien van de milieuproblematiek duidelijk naar voren. We zijn zeer tevreden over de belangstelling die dit trok van nationale en internationale vakbezoekers.” 

 

Andere beurzen dalen

Fernand Molenschot, beursmanager bij Amsterdam RAI, stelt: “We zijn zeer tevreden en best trots met de groei van het aantal bezoekers, tegen de huidige trend in. Momenteel dalen de bezoekersaantallen voor de meeste beurzen, ook internationaal in de transportsector is die trend zichtbaar. Dankzij een uitgebreide media campagne, een aangepaste verspreiding van toegangskaarten en de inspanningen van onze exposanten om hun relaties naar de beurs te trekken, hebben we deze groei weten te realiseren.”

 

Bron: TTM

 

Lees meer beursnieuws in ons dossier BedrijfsautoRai

 

Reageer op dit artikel