nieuws

YAPfest voor jonge professionals

Home

Tijdens de beurs organiseert ISA Netherlands Section een uniek evenement voor young automation professionals: YAPFEST. Dit Young Automation Professional festival werd in 2006 voor het eerst georganiseerd door ISA Amerika. Wegens groot succes is het nu overgewaaid naar Europa.

YAPfest voor jonge professionals
YAPfest

Het evenement wordt speciaal georganiseerd voor professionals en studenten van 30 jaar en jonger, die er kunnen netwerken met mensen uit het vak in een ontspannen sfeer, omlijst door een hapje en een drankje en een optreden van een populaire band.

 

300 geinteresseerden

“Jonge mensen, nog studerend, of net begonnen met werken, bepalen onze toekomst. We willen ze motiveren door te zorgen dat ze kunnen netwerken en ze enthousiast maken voor ons vakgebied,” zegt ISA Nederland President Willy Leuvering. “Dit evenement kan generaties beter met elkaar in contact brengen en kan tevens zorgen voor een nieuwe instroom van jonge medewerkers. We verwachten ongeveer 300 geïnteresseerden “.

 

Waar en wanneer?

Het YAPfest is woensdag 7 november van 16:00 – 20:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht,  Maxima Foyer.

 

Ga naar: Dossier Vakbeurs ICT&Logistiek

Reageer op dit artikel