nieuws

Datalogic biedt flexibele camera Matrix 400

Home

Datalogic presenteert een compacte industriële 2D camera. Deze Matrix 400 beschikt over een verbeterde leesperformance en een goede flexibiliteit om de inzetbaarheid in diverse applicaties te waarborgen.

Datalogic biedt flexibele camera Matrix 400
Matrix 400

De Matrix 400 is gebaseerd op een modulair concept. De twee sensor modellen kunnen gecombineerd met interne belichtingsunits worden met zeven verschillende C-Mount lenzen. Op deze manier kunnen codes van verschillende resoluties worden gelezen in elk gewenst leesveld en op elke gewenste leesafstand.

De Matrix 400 is tevens te gebruiken als accurate ‘Code Quality Verifier’. Codes kunnen continu worden beoordeeld op kwaliteit, waarbij het dataformat, digitale uitgangen of een verificatierapport (eventueel met beelden) zorg dragen voor de bewaking van de codekwaliteit conform ISO/IEC en IAQG standaarden.

 

Zie ook: Overzicht productnieuws op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel