nieuws

Overname EGL door Ceva is een feit

Home

Overname EGL door Ceva is een feit
Ceva EGL

Ceva Logistics neemt EGL definitief over. Het voormalige TNT Logistics, nu onder de naam Ceva, heeft van de aandeelhouders van het Amerikaanse logistieke bedrijf EGL toestemming gekregen om het bedrijf over te nemen. EGL wordt in zijn geheel ondergebracht in de Ceva organisatie.

Over het voortbestaan van de naam EGL (Eagle Global Logistics) is nog niets bekend gemaakt, maar vermoedelijk zal deze binnen de komende jaren verdwijnen, zoals doorgaans het geval is bij een overname als deze. Private-Equity huis Apollo Management, eigenaar van Ceva, betaalt ongeveer 2 miljard dollar voor de overname. Eind mei van dit jaar waren er al tekenen dat EGL de overname zou goedkeuren, nu is dat dus formeel gebeurd.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel