nieuws

Manhattan Associates behaalt certificatie van Microsoft Dynamics

Home

De supply chain-oplossingen van Manhattan Associates hebben de ‘Certified for Microsoft Dynamics’-status behaald. Deze accreditatie betekent dat de supply chain-oplossingen van Manhattan Associates grondig getest en geoptimaliseerd zijn voor de Microsoft Dynamics-omgeving.

De samenwerking maakt het voor Manhattan Associates mogelijk om aan de IT-behoeften van bedrijven met  een internationale supply chain te voldoen.

“We zijn erg toegewijd aan onze samenwerking met Microsoft en aan onze gezamenlijke klanten die via dit kanaal kopen”, zegt Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates. “De wereldwijde uitbreiding van het partnerkanaal is erg belangrijk aangezien die ons ondersteunt bij de opbouw van internationale relaties en het leveren van diensten die geografische locaties en markten overstijgen.”

Reageer op dit artikel