nieuws

Lineair lengtemeetsysteem met verbeterde positietoleranties

Home

Er is een nieuwe versie van het lineair lengtemeetsysteem Pomux verkrijgbaar met een positietolerantie van 20 millimeter, de Pomux Advanced KH53. Deze advanced versie is hierdoor geschikt voor een zeer nauwkeurige bepaling van kraanposities in o.a. magazijnen en op rails rijdende voertuigen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Lineair lengtemeetsysteem met verbeterde positietoleranties
IP07-1480 SICK

Het lengtemeetsysteem is in twee lengtevarianten te verkrijgen: 0-54 meter en 0-548 meter.

De Pomux Advanced KH53  bepaalt zeer nauwkeurig de actuele positie van de kraan of het voertuig door middel van contactloze scanning van referentiemagneten langs de baan. Deze bestaan uit aluminiumprofielen met geïntegreerde permanente magneten, waarvan de onderlinge afstand een vaste positie vertegenwoordigt die door de magneet gevoelige sensoren van de leesunit wordt geïdentificeerd.

 

Reageer op dit artikel