nieuws

VLM Young Professionals bestaat één jaar

Home

Vorig jaar februari gaven Mark van Ommen en Jan Kraaijeveld de kick-off voor de VLM Young Professionals: het jongerenplatform binnen de vereniging Logistiek management. De doelstelling van de Young Professinals (YP’s) was de kloof tussen studie en praktijk te dichten.

VLM Young Professionals bestaat één jaar
vlm Young Professionals

Daarvoor is er in het afgelopen jaar een aantal bedrijfsbezoeken alsmede een promotietour langs hogescholen en universiteiten georganiseerd.

De vereniging telt nu zo’n tweehonderd leden. Dat zijn ‘young professionals’ vanuit het hele land met zowel een hbo- als wo-achtergrond.

 

Elk jaar ‘verversing’

Tijdens de bestuurswisseling op 28 februari, blikte aftredend voorzitter Jan Kraaijeveld terug op het afgelopen jaar. Vervolgens werd het nieuwe bestuur voorgesteld. Voorzitter voor het komend jaar is Robert van de Merwe. Jan Kraaijeveld: “Tijdens de kick-off habben we al besloten dat we één jaar in het bestuur zouden zitten. Daarna krijgen anderen de kans om zich te profileren”. Het is de bedoeling dat het bestuur jaarlijks ververst wordt, aldus Jan Kraaijeveld. Samen met Mark van Ommen, blijft hij actief binnen de vereniging en wel bij Regio Midden.

 

Vertrekkend zijn:

  • Jan Kraaijeveld (voorzitter en oprichter)
  • Mark van Ommen (vice-voorzitter en oprichter)
  • Marco Pols
  • Jeannet Stout
De nieuwe bestuursleden:

  • Robert van de Merwe (voorzitter)
  • Leon Noordam (vice voorzitter)
  • Ineke de Ruiter
  • Victor Meesters
  • Thomas van Buren

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel