nieuws

Dachser breidt uit met tweede hub in Waddinxveen

Home

Logistiek dienstverlener Dachser opent een tweede hub in Waddinxveen. Dachser heeft in Nederland ook een vestiging in Zevenaar. Een nieuw pand bleek nodig omdat de Duitse onderneming het aantal transportopdrachten van en naar Nederland de afgelopen jaren flink zag stijgen.

Dachser breidt uit met tweede hub in Waddinxveen
Dachser breidt uit in Waddinxveen

Dachser heeft gekozen voor een hub in Waddinxveen omdat het strategisch ligt binnen de driehoek Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Bovendien is er een directe aansluiting op de A12. De nieuwe vestiging van de logistiek dienstverlener uit Duitsland biedt 35 arbeidsplaatsen.

 

Versterking Zevenaar

Het nieuwe pand heeft een vloeroppervlak van 5.300 vierkante meter en beschikt over twintig dockdeuren. De hub dient als versterking van de hoofdvestiging in Zevenaar, waar 250 mensen werken.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel