nieuws

Tonn van de Laar tussenpaus bij Vos Logistics

Home

Tonn van de Laar (52) volgt Wim Vos op die per direct is vertrokken als algemeen directeur bij zijn bedrijf Vos Logistics. Van de Laar blijft aan als interim directeur totdat Stijn Vos, de zoon van Vos senior, is klaargestoomd voor de functie van algemeen directeur.

Tonn van de Laar tussenpaus bij Vos Logistics
Tonn van de Laar

Tonn van de Laar neemt een schat aan ervaring in zijn nieuwe interimrol van algemeen directeur bij Vos. Zo was hij eerder voorzitter van de raad van bestuur van de NKF (Nederlandse Kabel Fabriek) Holding, voorzitter van de hoofddirectie van Cehave Landbouwbelang en recentelijk nog interim CEO van Laurus. Bij het noodlijdende supermarktconcern volgde hij Harry Bruijniks op.

 

Vos in raad van commissarissen

Wim Vos (62) heeft aangegeven dat hij wil plaatsnemen in de raad van commissarissen van Vos Logistics, die daarmee wordt uitgebreid tot vijf personen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel