nieuws

Manhattan groeit met dubbele cijfers

Home

Manhattan groeit met dubbele cijfers
Manhattan presenteert jaarcijfers

Manhattan Associates, leverancier van supply chain oplossingen, presenteerde onlangs de jaarcijfers en die zijn rooskleurig. De omzet steeg van 189,4 miljoen euro naar 222,1 miljoen euro, de winst bleef min of meer gelijk. Manhattan Associates haalde de nodige grote nieuwe klanten binnen, maar verreweg de meeste omzet werd behaald uit services.

De verhouding in omzet tussen inkomsten uit licenties en inkomsten uit services is 51,1 miljoen (licenties) versus 149,5 miljoen voor services. Volgens Manhattan Associates was vooral het laatste kwartaal van 2006 erg succesvol, met de hoogste kwartaalomzet ooit. In Q4 behaalde de leverancier van supply chain-oplossingen een omzet uit licenties van 14,6 miljoen euro en een omzet uit services van 38,3 miljoen euro.

 

Nettowinst vrijwel gelijk gebleven

In tegenstelling tot de omzet, die steeg met 17,2 procent, bleef de winst nagenoeg gelijk door 0,5 procent te groeien van 14,3 naar 14,8 miljoen. Deze winstcijfers zijn cijfers na aftrek van belastingen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel