nieuws

Contactloze temperatuursensor van VIC

Home

Met een zichtveld van 8°, een verhouding van 7:1 ( meetafstand: meetspot) en een meetbereik van 0°C tot 260°C, meet deze temperatuursensor met een spot van minimaal 19 mm. De IRt/c.07 is 82,5 mm lang een heeft een diameter van 19 mm.

Contactloze temperatuursensor van VIC
VIC

De IRt/c.07 is een nauwkeurige contactloze

IR temperatuursensor. In tegenstelling tot de traditionele IR-sensoren, bieden de IRt/c sensoren van Exergen een grotere nauwkeurigheid van 0,01°C  en herhalings-nauwkeurigheid van 0,01°C  voor een relatief lage prijs. De sensoren zijn geschikt voor praktisch iedere temperatuur- meet- en regelsystemen. Toepassingen zijn onder andere: koel- en vrieshuizen, geconditioneerd transport, apparaten- en machinebouw.

 

Reageer op dit artikel