nieuws

Veilige handschoenen

Home

Handschoenenproducent Showa komt op de markt met handschoenen die bestand zijn tegen scherpe voorwerpen. De nieuwe handschoenen van het model S-TEX KV3 zijn soepel met een bestendigheidswaarde van 5++. Het basismateriaal van de handschoen bestaat uit Kelvar liner materiaal versterkt met een staaldraad en polyester.

Veilige handschoenen
handschoenen

Dit zorgt volgens Showa voor een sterke handschoen met een lange levensduur. De opgeruwde latex coating zorgt ervoor dat gebruikers goede grip hebben in zowel natte als droge omstandigheden. Naast zijn sterkte beschikt de S-TEX KV3 ook over een hoge vingergevoeligheid, wat de handschoen onder andere geschikt maakt voor precisiewerkzaamheden.

 

Tegen perforatie

Behalve bescherming tegen snijden biedt de handschoen ook bescherming tegen perforatie. De nieuwe handschoen van Showa is geschikt voor de glas- en metaalindustrie, kabelwerken, luchtkanaalbewerking, beplating, machinebediening en onderhoud. De handschoenen zijn leverbaar vanaf medio maart 2007.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel