nieuws

Logistiek.nl wenst u een heel goed 2007!

Home

De redactie van Logistiek.nl wenst u een heel goed, gezond en succesvol 2007 op allerlei gebied! Een logistiek jaar waarin hopelijk iedereen de opwaartse tred van 2006 voort kan zetten. Ook in het nieuwe jaar zijn wij u graag weer van dienst met ons logistieke nieuws- en informatieaanbod!

Logistiek.nl wenst u een heel goed 2007!
Kurken knallen!

Gelukkig Nieuwjaar!

 

 

Redactie Logistiek.nl

Na alle records die we vorig jaar hebben gehaald in pageviews en abonnees van de nieuwsbrief gaan we met zeer goede moed het nieuwe jaar in. U kunt de redactie van de grootste logistieke site van Nederland natuurlijk in het nieuwe jaar weer gratis voorzien van: 

 

 

Voor vragen en/of opmerkingen zijn we ook in 2007 gewoon weer te bereiken via: redactie.logistiek@reedbusiness.nl of tel. (0314) 349 522.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel