nieuws

Broekman zet voet aan Singaporese wal

Home

Broekman Logistics heeft in Singapore een nieuwe vestiging geopend. De vestiging in Singapore moet de Logistics tak van de Broekman Groep versterken. Broekman ziet de vestiging in Singapore vooral als hub voor de regio Zuidoost-Azië. Het Rotterdamse bedrijf is in Azië nog niet klaar met uitbreidingen.

Broekman zet voet aan Singaporese wal
Broekman Logistics opent vestiging in Singapore

De vestiging in Singapore wordt geleid door Ivy Kee, die volgens de Broekman Groep kan bogen op een brede ervaring in de lucht- en zeevracht. Vanuit Singapore wil Broekman Logistics een keten tussen China, India, West- en Centraal Europa opbouwen. Binnen de Broekman Groep wordt de divisie Logistics steeds groter naast die van de bestaande divisie automotive.

 

Uitbreiding ook in Rotterdam

Naast uitbreiding in Azië heeft Broekman ook in het Rotterdamse havengebied de laatste jaren het nodige aan uitbreiding gedaan. Zo bouwde het bedrijf in 2005 op het terrein van bedrijfsonderdeel Rotterdam Car Center een vierde parkeermagazijn. Van daaruit wil autofabrikant Mazda Oostenrijk bedienen. Mazda verscheept per jaar 80.000 auto’s naar de Car Terminal.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel