nieuws

TNT zoekt overnames in India

Home

TNT staat open voor nieuwe overnames in India. Dit land is momenteel een van de snelst groeiende economieën ter wereld. De post- en pakketjesbezorger verwacht jaarlijks meer dan 25 procent in het land te groeien en de investeringen zijn dan ook al in volle gang.

TNT zoekt overnames in India
India

TNT heeft verschillende kleine en middelgrote bedrijven op het oog, zei de verantwoordelijke bij TNT, Marie-Christine Lombard, in een gesprek met persbureau Reuters. TNT was al van plan 100 miljoen euro de komende vijf jaar in de postbezorging in India te steken. Dat bedrag is exclusief overnames.

Uitbreiding netwerk

Als eerste stap in de expansieplannen van het bedrijf heeft TNT in februari dit jaar al het netwerk van 17 vestigingen uitgebreid tot meer dan 50. Aan het eind van dit jaar zullen er meer dan 144 kantoren zijn die het gehele land zullen afdekken. Het bedrijf heeft bovendien het depotoppervlak in India uitgebreid van 7.200 vierkante meter tot ruim 27.000 vierkante meter met een wagenpark van meer dan 1.000 voertuigen die dagelijks bijna 300.000 km zullen afleggen. TNT wil beschikken over meer dan 1.600 opgeleide professionals om aan de express-distributiewensen van de klanten te beantwoorden.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel