nieuws

TNT rondt verkoop Logistics af

Home

De verkoop van TNT Logistics is afgerond. Dat maakt TNT N.V. bekend. De verkoop van de divisie Logistics aan Apollo Management L.P. levert TNT netto 1,2 miljard euro op. Nieuwe topman van het logistieke bedrijf dat onder de vleugels van Apollo gaat opereren is Dave Kulik. Kulik was ook al manager van TNT Logistics.

TNT rondt verkoop Logistics af
TNT verkoopt logistiek

De afronding van de verkoop is relatief snel gegaan. Op 23 augustus werd de verkoop aangekondigd en ruim een maand later, op 29 september kreeg de overname ook toestemming van de Europese Commissie. Verreweg het grootste deel van de opbrengst zal TNT overmaken aan aandeelhouders die aandelen willen verkopen. TNT wil voor het bedrag van 1 miljard euro aandelen terugkopen. In totaal komt dat neer op 32,9 miljoen aandelen.

 

Lees ook: TNT mag Logistics verkopen van Europese Commissie (25 oktober 2006)

 

 

Reageer op dit artikel