nieuws

Tony Vendrig directeur supply chain bij Albert Heijn

Home

Tony Vendrig (46) is de nieuwe directeur supply chain en lid van de directie van Albert Heijn. Hij volgt Johan Boeijenga op die door Ahold is benoemd tot CEO van Ahold Centraal Europa. In zijn nieuwe functie zal Vendrig rapporteren aan Dick Boer, directievoorzitter Albert Heijn en CEO van Ahold Nederland.

Tony Vendrig directeur supply chain bij Albert Heijn
Tony Vendrig

Tony Vendrig was de afgelopen drie jaar director replenishment en lid van het Management Team Supply Chain. Van 2000 tot 2003 was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de ‘AH to go formule’ en in de periode 1993-2000 heeft Tony diverse functies vervuld binnen de winkelorganisatie van Albert Heijn en in de commerciële organisatie.

 

Groei Supply Chain

Tony Vendrig is al sinds 1988 in dienst bij Albert Heijn na afronding van zijn studie Civiele Techniek. In de eerste jaren van zijn loopbaan was hij ook al werkzaam binnen de supply chain. Vendrig is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij woont al bijna zijn hele leven in Noord-Holland. Dick Boer, directievoorzitter Albert Heijn: “Tony Vendrig gaat verder invulling geven aan de groei van de supply chain als onmisbare schakel in het succes van Albert Heijn”.

 

Lees ook: Centrale datapool garantie voor correcte artikelgegevens (bladarchief november 1999)

Reageer op dit artikel