nieuws

Logistiek.nl lanceert logistieke boekenmatrix

Home

Logistiek.nl lanceert de boekenmatrix, een selectiemiddel waarmee bezoekers logistieke boeken kunnen selecteren. Daarnaast is de website ook op een aantal andere punten verbeterd, waaronder de navigatie en gerelateerde artikelen aan nieuwberichten worden beter zichtbaar.

Logistiek.nl lanceert logistieke boekenmatrix
De logistieke boekenmatrix

De boekenmatrix is een initiatief van Logistiek.nl in samenwerking met Paul Durlinger. Deze laatste heeft de oorspronkelijk lijst samengesteld en de indeling gemaakt. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de boekenmatrix gaandeweg wordt uitgebreid. Bezoekers kunnen hiervoor input leveren

 

Klik hier om de boekenmatrix te bekijken.

 

Expertartikelen overzichtelijk

Andere veranderingen van de website hebben betrekking op de navigatie en de vindbaarheid van artikelen. Zo kunnen de populaire expertartikelen voortaan makkelijker worden gevonden vanuit de hoofdnavigatie-balk, links op de site.

 

Nieuwsoverzicht

Op Logistiek.nl verschijnen continu verse nieuwsberichten. Deze staan voortaan in 

één compleet overzicht per dag. Al het dagelijks nieuws, productnieuws en de cijfers&feiten op een pagina! Ook worden onderaan een nieuwsbericht automatisch de gerelateerde nieuwsberichten getoond. Rechts van een nieuwsbericht vindt de bezoeker de relevante expertartikelen.

 

Maak Logistiek.nl uw startpagina! Meer info.

 

Lees ook: Logistiek opent zijn schatkamers (juli 2006)

Reageer op dit artikel