nieuws

Reclame-uiting van DHL valt in de prijzen

Home

De outdoor ‘spectaculair’ van DHL heeft bij de New York Festivals International Advertising Awards een bronzen onderscheiding gewonnen. Het billboard is op Schiphol te zien. Reclamebureau Ogilvy Amsterdam maakte het ‘doolhof’ met het rode balletje.

Reclame-uiting van DHL valt in de prijzen
DHL spectaculair

Tijdens het NYF worden inzendingen beoordeeld door een panel van internationaal erkende ‘creatieven’.

 

DHL spectaculairAnalogie

De ‘spectaculair’ is een doolhof met een bal. Deze bal volgt altijd de juiste route. Het geheel wijst op de boodschap dat DHL voor iedere logistieke uitdaging de juiste oplossing heeft en dat niet alleen de klant, maar ook diens klant centraal staat.

 

Experts

Jean Paul Duurland, Marketing Communicatie Manager DHL Express Nederland en verantwoordelijk voor de ‘ spectaculair’: “Een uiting die naast de bezoekers nu ook door de experts wordt gewaardeerd.”

 

Over DHL

DHL, wereldwijde marktleider op het gebied van internationale logistieke diensten op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten. DHL is werkzaam in meer dan 220 landen en telt wereldwijd 285.000 medewerkers.

DHL is een merk van Deutsche Post World Net.

 

Reageer op dit artikel