nieuws

TNT en DHL meest favoriete werkgevers

Home

Logistiek dienstverlener DHL behoort, samen met collega TNT, tot de vijftig meest favoriete werkgevers van werkend Nederland. DHL is in de barometer van onderzoeker de Intelligence Group, met stip gestegen naar plaats 45. In 2005 had het bedrijf nog een positie in de achterhoede op plaats 136.

TNT en DHL meest favoriete werkgevers
DHL

Het onderzoek heeft plaatsgevonden over dit eerste half jaar onder ruim achtduizend mensen. De Politie neemt als werkgever de eerste plaats in en heeft daarmee Philips van de koppositie gestoten.

 

Ahold

Opmerkelijk is dat Albert Heijn het ook goed doet als werkgever op plaats 17, ondanks de negatieve publiciteit door de acties bij de diverse dc’s. Het moederbedrijf Ahold is gezakt van plaats 24 naar 49. Ahold is negatief in het nieuws gekomen door onder andere de rechtzaak naar aanleiding van het boekhoudschandaal.

 

TNT

DHL moet TNT overigens nog voor zich dulden in de top-50. De logistiek dienstverlener staat op plaats veertien en doet het dus nog beter als werkgever dan concurrent DHL. TNT bezette op de ranking van 2005 de vijftiende plaats.

 

Hieronder staat het gehele overzicht:

 50meestfavorietewerkgevers.pdf

 

Lees ook: DHL geeft noodsignaal: 630 vacatures (juli 2006)

Reageer op dit artikel