nieuws

Slijtvaste werkhandschoenen

Home

Translas Benelux heeft werkhandschoenen van het Zweedse merk Tegera op de markt gebracht. Deze werkhandschoenen voldoen aan de normen EN 388, EN 407 en EN 12477 op het gebied van veiligheid en bescherming. Daardoor zijn ze zeer slijtvast en goed bestand tegen hitte en scherpe voorwerpen.

Slijtvaste werkhandschoenen
Slijtvaste werkhandschoenen

Tegera-handschoenen worden gemaakt door de Zweedse fabrikant Ejendals. In het assortiment zitten handschoenen die zijn afgestemd op gebruik in sectoren zoals de chemie, metaal, transport, vleesverwerkende industrie, verfindustrie, etc. Voor montagewerkzaamheden zijn handschoenen beschikbaar met een hoge vingergevoeligheid en optimale grip.

 

Levensduur

Ejendals mikt met zijn handschoenen op een lange levensduur. Bij intensief gebruik levert dat volgens de fabrikant een kostenbesparing op in vergelijking met andere handschoenen.

 

Lees ook: Ademende vloeistofdichte handschoen (Transport+Opslag, mei 2006)

Reageer op dit artikel