nieuws

Plus Supermarkt krijgt elektronische schaplabels

Home

Bij een Plus Supermarkt in Veldhoven zijn elektronische schaplabels geïmplementeerd. De real time prijsinformatie is altijd up-to-date en logistieke informatie over bijvoorbeeld voorraadniveaus, kan worden teruggekoppeld naar de backoffice.

Plus Supermarkt krijgt elektronische schaplabels
Elektronische schaplabels

‘De belangrijkste redenom over te stappen op de elektronische schaplabels van Toshiba TEC is het feit dat een foute kassabon een van de grootste ergernissen blijkt te zijn voor supermarktbezoekers’, zegt André van Reijen, eigenaar van de betreffende Plus Supermarkt in Veldhoven. ‘Een ander groot voordeel voor mij als retailer is dat we nu iedere dag over up-to-date bestelinformatie beschikken. Hierdoor kunnen we veel nauwkeuriger bestellen.’

 

Happy hour wordt mogelijk

De elektronische schaplabels zijn bij Plus geïntegreerd met de front- en backoffice. Begin 2007 zal Plus in Veldhoven echter overschakelen op de Storemate POS, een retailoplossing eveneens afkomstig van hardware- en softwareleverancier Toshiba TEC. De integratie hiervan met de schaplabels biedt volgens Van Reijen nieuwe commerciele mogelijkheden. ‘Dan kunnen we happy hours gaan inzetten. Bijvoorbeeld tussen zes en acht uur ’s avonds tien procent korting op alle wijnen.’

 

Lees ook: Metro krijgt intelligente winkelschappen (2003).

Reageer op dit artikel