nieuws

Handterminal nu met pistolgrip

Home

ACD heeft zijn handheld terminal van het type M250 nu uitgerust met pistolgrip. Deze terminal ligt daardoor prettiger in de hand bij magazijnmedewerkers die in korte tijd veel scans achter elkaar moeten maken. Opvallend aan de M250 is het grote formaat van de toetsen, waardoor minder snel invoerfouten ontstaan.

Handterminal nu met pistolgrip
Handheld terminal met pistolgrip

Het display van de M250 is voorzien van een touchscreen, waarmee ook gegevens ingevoerd kunnen worden. De fabrikant heeft verder geprobeerd een display te ontwerpen dat goed afleesbaar is, ook met veel lichtinval uit verschillende hoeken. De terminal is geschikt voor industrieel gebruik en bestand tegen een valpartij. Als besturingssysteem is Windows CE.NET 5.0 geïnstalleerd.

In Nederland worden de terminals van het Duitse ACD verkocht door Parlando.

 

Lees ook: Handheld met grote toetsen (Transport+Opslag, juni 2006)

Reageer op dit artikel