nieuws

Formule 1 wagen omgebouwd tot binnenvaartschip

Home

Een Formule 1 racewagen van veertig meter lang en twaalf meter breed is omgebouwd om te gaan racen over het water. Dit opvallende binnenvaartschip is gemaakt als aanloop naar het grootscheepse evenement Bavaria City Racing in Rotterdam. Het schip is zowel fysiek als digitaal te volgen.

Formule 1 wagen omgebouwd tot binnenvaartschip
Formule 1

Hoofdsponsor Bavaria zet het tot F1 wagen omgebouwde binnenvaartschip ‘Westropa’ in als spectaculaire eyecatcher op een vaartraject. Dit traject is zondag 13 augustus gestart in Maastricht en kent een finish op woensdag 16 augustus in Rotterdam.

 

Digitaal volgen

Het schip is zowel fysiek als digitaal te volgen via de website www.bavariacityracing.nl. Het schip zal van 16 tot 20 augustus opvallend aanwezig zijn op de Maas in het centrum van Rotterdam als aanvulling op het race spektakel aan de wal. Rotterdam is thuishaven voor vele binnenvaartondernemers.

 

Lees ook: Bavaria pakt voor stadsdistributie de bus (bladarchief augustus 2002)

Reageer op dit artikel